Evo bicu prva da dam predlog-MIRSO HODZIC-.Neznam dali ce tese sloziti samnom da je bas on licnost 2007 ali o njemu mogu reci samo reci hvale.Vidim da se trudi da nesto pruzi ovom gradu.I zato MIRSO HODZIC.
Licnost godine moze biti samo nas mali heroj AJSA BAKOVIC.
Ona nas je sviju ujedinila pod svojim malim nebom i zato joj zelim sto brze ozdravljenje i da je dragi Allah dz.s. nagradi zdravljem zajedno sa njenim roditeljima.
Zlatko nemam licno nista protiv da se izaberu gore navedeni kandidati za licnost godine ,
ali dalibi mogao da napravis na sajtu paar(skica]-pitanja koje bi morao da taj
kandidat ispunjava dabi dali glas njemu-njoj???
na primer: STAJE SVE DOPRINEO ZA NASE GRADANE_ODNOSNO OPSTINU
-JELI NAS NEGDE PRESTAVIO-kod nas ili u svetu
-Turizam
-SPORT
-kultura
Dodad jos par cinjenica i onda ako smo realni glasat za pravu osobu
ideja ti je jako zanimljiva -puno selama Masko.
Masko u pravu si trebali bi da postoje neki kriterijumi barem minimalni po kojim bi se ta licnost mogla izabrati.
Zna se kako ide neko ce predloziti ovoga neko onoga i najbolje bi bilo da kaze nesto o toj licnosti koju predlaze.
A mi mozemo i postaviti pitanja o toj osobi.
Sad ako bih ja postavio kriterijume neko bi mi sigurno prisio da su ti kriterijumi napravljeni za toga ili toga, tu ili onu stranu za sta me cesto i optuzuju.
Ovako neka clanovi sami postave kandidata i neka ga brane ili odredjenog napadaju.
A mi cemo te kandidate poslije staviti na glasanje i to bi bilo to.
Predlazem gospodina Mladja Tripkovica.Dugogodisnjeg sportskog i politickog radnika .Coveka koji je svojim radom i delom zasluzio da se nadje na listi zasluznih gradjana Sjenice.
Moje misljenje je isti sto i misljenje nasih gradzana. Pre par godina na pravom mestu postavili su pravog covjeka.Znamo kolko ista smo dobili njegovim radom i trudom,koliko nas je uticajnih ljudi posjetilo bas zahvaljujuci njemu.Mislim da mu ovu titulu dugujemoi da bi pristajala uz njegovu licnost.
Predlazem
DR.ESADA ZORNICA
Vi ga preteraste ala ste se vezali za politiku.Ja sam namerno predlozio Bulja da vam skrenem paznju na promasaj teme.Ljudi imaju razlicite interese:Mirso je ucinio doste ali clanovima svoje familije,Esko ni blizu onoliko koliko je mogao da ucini.Nadjite neku apoliticnu licnosa.Ovaj put predlazem Limenog ali ozbiljno.
Gdje nadze Mladza Tripkovica!!!!
PA jesili ti pijan,pa to je najveci muslimanomrzac u Sjenici.
on moze samo da doprinese da Bosnjake protjeraju iz Sjenice!!!
Ja bih perdlozijo za podsmrtno odlikovanje gospodina; Baza,zvanoga Travolta!!!!
On je bijo legenda Sjenice i trebalo bi da ga se neko sjeti!!!!
Allah rahmetile!!!!
Dali bi mogli licnosti godine biti nasi A D M I N I S T R A T O R I-ovog prelijepog sajta sto su nam omogucili da u svakom dobu dana-mesjeca i godine sve lijepo propratimo i na tenane pogledamo,dali se neko upito koliko treba rada i truda da bi sve ovo izgledalo na nesto.Djevojke i momci vi ste moj prjedlog n.r-1. Jerto stvarno zasluzujete.Od srca MASKO.
Nisam hteo da predlažem do sada,ali sve se pokušava skrenuti na temu politike!
Podržavam Vađ glas za Ajšu,jer je ona jedina bila cijelo vrijeme u srcima i mislima Sjeničaka,i jedina uspela da skrene misli svakog od nas od politike i svojih problema!
Ona je jedina uspela,da ujedini SDA I SDP!