| Komentari u Temi: GLAS NARODA: ZILKIC ILI ZUKORLIC? |
10-10-2007 20:07 | Pregledi: 24925 | Odgovori: 206 |
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 02.03.06 Godina: 46
Komentari: 28
|
|
GLAS NARODA: ZILKIC ILI ZUKORLIC?
PITANJE JE JEDNOSTAVNO, PRITISNITE JEDNU OPCIJU.
ANKETA TRAJE SEDAM DANA.
10.10.2007 GODINE 20:07 | |
|
|
10-10-2007 21:46 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 09.06.07
Komentari: 31
|
|
RE: GLAS NARODA: ZILKIC ILI ZUKORLIC?
Pametno, ali nije bas glas naroda, jer ovaj sajt mnogo vise posjecuju ljudi koji nisu u Sandzaku i nisu ili su samo delimicno upuceni u problematiku. | |
|
|
10-10-2007 21:53 |
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 11.05.07
Komentari: 114
|
|
HAHAHA
GLUPOST OBICNA!!!
Predlazem da glasate pa da posaljete ovo Muameru u znak podrske. Mozda ce mu koja suza poteknut.
10-10-2007 22:00 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 17.03.07
Komentari: 4
|
|
vecina ucesnika na forumima ove i drugih stranica podrzava Zukorlica.
ne znam zasto.... | |
|
|
10-10-2007 22:23 |
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 02.03.06 Godina: 46
Komentari: 28
|
|
Quote: Irfan kaze:
vecina ucesnika na forumima ove i drugih stranica podrzava Zukorlica.
ne znam zasto.... |
Zato ako narod mora birati izmedju Zukorlica ili odmetnika iz IZ izabere uvjek Zukorlica.
Prosto ko pasulj.
"Alijini sledbenici" vec se unapred boje i pravdaju poraz i prije nego im je hodza izgubio?
Eh da zna Alija sta radite zahtevao bi da promenite ime stranke. | |
|
|
10-10-2007 23:17 |
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 27.02.06
Komentari: 133
|
|
nemojte misliti da i ljudi iz dijaspore nisu u toku sta se desava i da su ravnodusni prema ovom problemu
a ti sabljo sve sto drugi napisu ili ti je "vec iscenirano" ili glupo jos nigdje na cijelom forumu nisi napisao da se sa nekim slazes
na kraju ako ti je glupo nemoj ucestvovati i citati
nego izgleda da te neko platio da unosis razdor medju ljude u ovim mubarec danima
bujrum buraz pa nam napravi nesto inteligentno daj ideju daj resenje
ja glasam zukorlica
a insallah vidjet cete i po onoj anketi odakle volimo gledati prenos bajram namaza iz sarajeva ili beograda znam sabljo da ces i ti glasati sarajevo i svi ostali
pa eto onda znamo prema kome da se okrenemo | |
|
|
10-10-2007 23:25 |
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 27.02.06
Komentari: 133
|
|
PITANJE ZA SVE: U TOKU BOMBARDOVANJA 1999 GOD GDJE SMO BJEZALI I SLALI NASE FAMILIJE U SARAJEVO ILI BEOGRAD ???
ODGOVORITE BOSNJACI ODGOVORITE
OGOVORITE SAMI SEBI PA ONDA VIDITE ZA KOGA STE ZUKORLICA ILI ZILKICA | |
|
|
10-10-2007 23:28 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 10.10.07
Komentari: 10
|
|
Ma ovaj Ugljanin je izdajica,i cisto me zivcira to sto njegova stranka nosi ime nase SDA.Alijina SDA je daleko od ovog,i smatram da se Sarajevo mora oglasiti po ovom pitanju,moraju se oglasiti ljudi iz SDA u Sarajevu..jer oni su svi uz Zukorlica,i uvijek su bili bliski sa islamskom zajednicom.Ugljanova partija zasluzuje ime DNZ(ko je iz Bosne zna koja je to stranka)
selam za Sandzaklije | |
|
|
10-10-2007 23:48 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 06.10.07
Komentari: 9
|
|
ni jedan ni drugi | |
|
|
10-10-2007 23:53 |
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 05.08.06 Lokacija: sjenica
Godina: 42
Komentari: 137
|
|
Quote: AMG kaze:
PITANJE ZA SVE: U TOKU BOMBARDOVANJA 1999 GOD GDJE SMO BJEZALI I SLALI NASE FAMILIJE U SARAJEVO ILI BEOGRAD ???
ODGOVORITE BOSNJACI ODGOVORITE
OGOVORITE SAMI SEBI PA ONDA VIDITE ZA KOGA STE ZUKORLICA ILI ZILKICA |
Aferim,AMG,na ovom pitanju!
Nisam se dosad oglašavao po ovom pitanju problema u IZ!
Zato ću još samo jedno pitanje da postavim:
GDE JE POBEGAO LJIDER ZA VRIJEME BOMBARDOVANJA;I KOGA JE JUSUFSPAHIĆ LJUBIO ZA 500 EURA(TOLIKO KOŠTA NOV KOMPJUTER)????????????????????
__________________ HALILČE | |
|
|
11-10-2007 00:02 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 10.10.07 Godina: 29
Komentari: 29
|
|
Brate, ne znam dje si ti bezao u toku bombardovanja, ali ja sam svo vrijeme bio u Sandzaku, sto dosta govori o tebi, amg | |
|
|
11-10-2007 00:03 |
|
|
|
|
Član |
|
|
|
A mislim da nije potrebno da klikate u znak podrske ili protesta. Upalite sutra uvece televizor, pa vidite koliko j eljudi podrzalo reisa Zilkica! | |
|
|
11-10-2007 00:06 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 10.10.07
Komentari: 10
|
|
a mislim da ti pricas ko maksim po diviziji,nije vazno koliko ga ljudi podrzava po beogradu vec je vazno to sto se nekoliko hiljada ljudi u NOVOM PAZARU okupilo u podrsku Zukorlica | |
|
|
11-10-2007 01:20 |
|
|
|
|
Član |
|
|
|
Bosanac, kada nesto pricas, onda se informisi. Skup je u Novom Pazaru. I nauci da brojis.
Prva lekcija - Brojanje ide redom: 1, 2, 3, 4, 5... a ne kao kad igras zmurke 5, 10, 15, 20, 25, 30...
Mi zelimo narodu da otvorimo oci, a ne da igraju zmurke, tapkajuci u mraku | |
|
|
11-10-2007 01:42 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 18.04.07
Komentari: 1
|
|
Quote: DarKnight kaze:
Bosanac, kada nesto pricas, onda se informisi. Skup je u Novom Pazaru. I nauci da brojis.
Prva lekcija - Brojanje ide redom: 1, 2, 3, 4, 5... a ne kao kad igras zmurke 5, 10, 15, 20, 25, 30...
Mi zelimo narodu da otvorimo oci, a ne da igraju zmurke, tapkajuci u mraku |
Imamo milosevicevog muftiju i kako da nazovemo sad ovog reisa? | |
|
|
11-10-2007 02:06 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 08.10.07
Komentari: 42
|
|
RE: ..
Nisam glasala ni za jednoga! Zato sto mislim da Sandzaklije trebaju dati svoj glas,jer ce taj muftija njima da ostane,a ne meni.U svakom slucaju bih dala podrsku legitimnom muftiji,da se radi o mom mesihatu!
Quote: DarKnight kaze:
Mi zelimo narodu da otvorimo oci, a ne da igraju zmurke, tapkajuci u mraku |
Ti si Suljin,jel' de.. Mozes li objasniti fino kako vi to otvarate oci narodu?
Sa dijeljenjem,unosenjem fitne,stvaranjem ilegalnih institucija,vodjenjem neprijateljske politike (beogradske politike),prihvatanjem vjerskog autoriteta Jusufspahica(prijatelja Seselja,Milosevica i Abdica),kao i njegovu vrhovnu tvorevinu? Sa kojim od ovih navedenih djelovanja vi narodu otvarate oci?
Reci cu ti ja!
Jedino sto radite jeste zeljni fotelja i vlasti i vi narodu ne otvarate vec zatvarate oci,da bi sto slabije mogli vidjeti kako se vi campate za vlast! Unosenjem fitne ,stavarte konfuziju kod naroda i on takav zbunjen je pravo podoban za manipuliranje!
Umjesto sto na ovakav nacin (djeljenjem,fitnom,lazima itd.) pokusavate 'otvoriti' nekome oci,zasto to ne radite na pravi nacin,jacanjem ekonomije,otvaranjem novih radnih mjesta,da sprijecite odlazak Sandzaklija,zasto ne otvarate fakultete i univerzitete VI ,zasto je to morao Zukorlic uraditi(svaka mu cast na internacionalnom Univerzitetu u Novom Pazaru),to je posao stranaka (otvaraci ociju),a ne muftije, da se ovaj narod obrazuje kod svoje kuce,da ne mora ici u Beograd i Sarajevo da se skoluje? Zasto ne ucinite da imate savremeno opremljenje bolnice i skole?
Ne cinite,jer nemate vremena od campanja za fotelje! Kad sam dosla na ovaj forum nije mi bilo bitno ,ko koju politicku opciju gura,mislila sam da sve ima veze samo sa Zukorlice,da bih na kraju shvatila kako vas je Suljo angazirao da mu ucvrstite vlast i moc.. Svaka mu cast,uprljao je sve casno uradjeno,a pokazao je i da kada zagusti je u stanju i da smugne! Zakuha,zapetlja,pa onda pravac Turska!Pravi vodja ,nema sta! | |
|
|
11-10-2007 02:32 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 11.10.07
Komentari: 3
|
|
Tu sam samo da dam podrsku Zukorlicu. I kao sto on sam rece: "O ostalima me sramota da govorim"! | |
|
|
11-10-2007 02:34 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 11.10.07
Komentari: 3
|
|
Quote: zlajo kaze:
Pametno, ali nije bas glas naroda, jer ovaj sajt mnogo vise posjecuju ljudi koji nisu u Sandzaku i nisu ili su samo delimicno upuceni u problematiku. |
:)
To znaci da Sandzaklije, koje su trenutno van Sandzaka, nisu narod. Ili nisu Sandzaklije?
Ne misli se tako o njima kada salju pare :) | |
|
|
11-10-2007 04:40 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 09.06.07
Komentari: 31
|
|
Quote: Sandzak_boy kaze:
Quote: zlajo kaze:
Pametno, ali nije bas glas naroda, jer ovaj sajt mnogo vise posjecuju ljudi koji nisu u Sandzaku i nisu ili su samo delimicno upuceni u problematiku. |
:)
To znaci da Sandzaklije, koje su trenutno van Sandzaka, nisu narod. Ili nisu Sandzaklije?
Ne misli se tako o njima kada salju pare :) |
To znaci da ti bas i ne umijes da citas, napisao sam da nisu upuceni u problematiku, pa ce, kao npr. ova Bosnjanka misliti automatski da je izdajnik onaj koji je novi kandidovan. | |
|
|
11-10-2007 05:03 |
|
|
|
|
Član |
|
Registrovan: 05.03.06
Komentari: 70
|
|
necu da komentarisem nista jer svako moje javljanje se ovde tumaci kao politicki stav
samo cu reci da sam za zukorlica dok god bi neko nekaze valjan razlog za njegovu smenu
gledao sam ovog drugog i nemogu da svatim koliko je covek nepismen
(TUDNE,ONDEN ....)AKO JE TO GOVOR JEDNOG REJSA NEKA VAM JE SVAKA CAST | |
|
|
|